Οδοντιατρική Φροντίδα

motion Options

Set your layout

Now using the default layout.

Test Vertical Rhythm?

You are here: Αρχική ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ PRGF
12 Δεκέμβριος 2018

Τεχνική PRGF

H Τεχνική PRGF(άθροισμα πλούσιο σε αιμοπετάλια - αυξητικούς παράγοντες) ανοίγει νέες προοπτικές στην οδοντιατρική, για επιτάχυνση και βελτίωση της φυσικής επούλωσης των τραυμάτων. Τα συμπυκνωμένα αιμοπετάλια στο PRP περιέχουν τεράστια αποθέματα βιοδραστικών πρωτεϊνών, συμπεριλαμβανομένων και των αυξητικών παραγόντων, που είναι ζωτικής σημασίας για την επιτάχυνση της επούλωσης και της αναγέννησης των ιστών .
Το ιατρείο μας έχει εξειδικευθεί και στην εφαρμογή της τεχνικής PRGF(αυξητικοί παράγοντες αιμοπεταλίων), που συνίσταται στην συλλογή φλεβικού αίματος από τον ασθενή και στην παραγωγή μέσω φυγοκέντρισης αυξητικών παραγόντων από τα αιμοπετάλια. Οι αυξητικοί παράγοντες αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εμβάπτιση των εμφυτευμάτων πριν την τοποθέτησή τους στο οστό,επιταχύνοντας την οστεοενσωμάτωση και την επούλωσή τους. Μπορεί επίσης το υλικό από την φυγοκέντριση του αίματος να ενεργοποιηθεί με χλωριούχο νάτριο 10% στους 37ο βαθμούς κελσίου και είτε να αναμιχθεί με υλικά μοσχευμάτων επιταχύνοντας την αναγέννηση και επούλωση, είτε να παραχθεί μεμβράνη κολλαγόνου, που χρησιμοποιείται για κάλυψη μοσχευμάτων και εμφυτευμάτων.


Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται κυρίως σε περιστατικά ασθενών, που εφαρμόζονται αυξητικές τεχνικές ανάπλασης του οστού, για να επιτύχουμε λιγότερες επιπλοκές, καλύτερη επούλωση, υψηλότερη προβλεψιμότητα και ταχύτερα αποτελέσματα στην εφαρμογή των αναπλαστικών τεχνικών.

Βιβλιογραφία

Επικοινωνια

  • Ηρώων Πολυτεχνείου 123, Λάρισα, 41222
  • 2410 554140
  • info@siormpasdcg.gr

ΕΝΕΡΓΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 43 επισκέπτες και κανένα μέλος