Οδοντιατρική Φροντίδα

motion Options

Set your layout

Now using the default layout.

Test Vertical Rhythm?

12 Δεκέμβριος 2018

Διατήρηση Αποτελέσματος

Απαραίτητη προϋπόθεση, για την   μακροχρόνια επιτυχία των εμφυτευμάτων είναι η  φροντίδα τους με την εφαρμογή κατάλληλης καθημερινής στοματικής υγιεινής. Η στοματική υγιεινή δεν διαφέρει από την εφαρμοζόμενη υγιεινή στα φυσικά δόντια. Γίνεται  με κλασική ή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και ειδικά μεσοδόντια βουρτσάκια ή παρόμοια εξαρτήματα.

Σκοπός της καθημερινής στοματικής υγιεινής είναι η απομάκρυνση των υπολειμμάτων των τροφών και της μικροβιακής πλάκας από τις επιφάνειες των προσθετικών εργασιών και των εξαρτημάτων των εμφυτευμάτων. Η παραμονή της μικροβιακής πλάκας, μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή των ούλων γύρω από τα εμφυτεύματα, η οποία μακροπρόθεσμα μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρότερη (περιεμφυτευματίτιδα) και να προκαλέσει απώλεια του οστού γύρω από τα εμφυτεύματα.  

Βασική προϋπόθεση,  για  την μακρόχρονη επιτυχία των εμφυτευμάτων είναι και  η εφαρμογή  ενός προγράμματος  επισκέψεων, που θα καθορισθεί από τον Οδοντίατρο. Στις επισκέψεις αυτές θα γίνεται έλεγχος για το επίπεδο  στοματικής υγιεινής των ασθενών, επανέλεγχος  των  αποκαταστάσεων, της υγείας των ούλων  και  της στοματική κοιλότητας, για την πρόληψη πιθανών φλεγμονών..

Επικοινωνια

  • Ηρώων Πολυτεχνείου 123, Λάρισα, 41222
  • 2410 554140
  • info@siormpasdcg.gr

ΕΝΕΡΓΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 επισκέπτες και κανένα μέλος