Οδοντιατρική Φροντίδα

motion Options

Set your layout

Now using the default layout.

Test Vertical Rhythm?

You are here: Αρχική ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΘΕΤΑ - ΕΠΕΝΘΕΤΑ
12 Δεκέμβριος 2018

ΕΝΘΕΤΑ - ΕΠΕΝΘΕΤΑ

Οι σύνθετες ρητίνες είναι υλικά στο χρώμα του δοντιού που ,εκτός από αισθητικά, έχουν ως κύριο γνώρισμά τους την ικανότητα να συγκολλούνται στην επιφάνεια του δοντιού διατηρώντας το δόντι ενωμένο σαν ολότητα σε αντίθεση με το αμάλγαμα (μεταλλικό σφράγισμα) που πολλές φορές προκαλεί ρωγμές και κατάγματα. Επιπλέον, η χρήση του αμαλγάματος ως εμφρακτικό υλικό τείνει να καταργηθεί λόγω της τοξικότητας του υδραργύρου που περιέχει. Τα υλικά αυτά όμως χρειάζονται βαθιά γνώση της χημικής συμπεριφοράς τους και των ιδιαιτεροτήτων τους ώστε να χρησιμοποιούνται με απόλυτα επιτυχία.

Για την έμφραξη (σφράγισμα) των δοντιών που είναι από λίγο έως μέτρια τερηδονισμένα (χαλασμένα) η σύγχρονη οδοντιατρική προσφέρει εξαιρετικές λύσεις με τις εμφράξεις από άριστα υλικά που ονομάζονται σύνθετες ρητίνες.
Όταν ένα οπίσθιο δόντι είναι αρκετά τερηδονισμένο, ιδανική λύση είναι να τοποθετήσουμε επένθετο από σύνθετη ρητίνη ή πορσελάνη. Με αυτή την αποκατάσταση, χωρίς να αφαιρέσουμε καθόλου υγιή οδοντική ουσία, χαρίζουμε φυσικότητα και αντοχή στο δόντι. Τα επένθετα είναι “σφραγίσματα” που κατασκευάζονται στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο και συγκολλούνται μόνιμα από εμάς στο δόντι.

Επικοινωνια

  • Ηρώων Πολυτεχνείου 123, Λάρισα, 41222
  • 2410 554140
  • info@siormpasdcg.gr

ΕΝΕΡΓΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 28 επισκέπτες και κανένα μέλος