Οδοντιατρική Φροντίδα

motion Options

Set your layout

Now using the default layout.

Test Vertical Rhythm?

You are here: Αρχική ΑΡΧΙΚΗ
21 Ιανουάριος 2019

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του ιατρείου μας.

Η καθιέρωση της διαδικτυακής ενημέρωσης και πληροφόρησης έχει εισαχθεί εδώ και χρόνια στη ζωή όλων μας. Αποτελεί το μέσο επικοινωνίας στο οποίο καταφεύγουμε οι περισσότεροι για κάθε άμεση ανάγκη ενημέρωσης. Το γεγονός αυτό αποτελεί την κύρια αιτία, για τη δημιουργία της ιστοσελίδας μας .

Ελπίζουμε, οι πληροφορίες που παρέχει, να αποδειχθούν ωφέλιμες σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τα εμφυτεύματα, την αισθητική οδοντιατρική και την δραστηριότητα του ιατρείου μας. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.

Με εκτίμηση,

signature

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ

dentaloffice

Το ιατρείο μας η "Οδοντιατρική Φροντίδα" αποτελεί μια εξειδικευμένη εταιρεία παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών,  η οποία ιδρύθηκε το 2003.  Η ’Οδοντιατρική Φροντίδα” είναι μια σύγχρονα εξοπλισμένη οδοντιατρική μονάδα, που σαν στόχο έχει την  παροχή υψηλής ποιότητας οδοντιατρικής ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

implant

Τα οδοντικά εμφυτευτεύματα αποτελούν μια κατάκτηση της Οδοντιατρικής επιστήμης, χρησιμοποιούνται για περισσότερα από τριάντα χρόνια με εξαιρετικά ποσοτά επιτυχίας, προσφέροντας λύσεις σύγχρονης και ασφαλούς προσθετικής αποκατάστασης μετά την απώλεια των δοντιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FLAPLESS TECHNIQUE

FLAPLESS

Στο ιατρείο μας τα τελεύταια 10 χρόνια, η τοποθέτηση εμφυτευμάτων γίνεται με αξαιρετική επιτυχία στο μεγαλύτερο μέρος των περιστατικών με την ελάχιστη επεμβατική (flapless), τα πλεονεκτήματα της οποίας , σήμερα, αναφέρονται διεθνώς σε επιστημονικές εργασίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνια

  • Ηρώων Πολυτεχνείου 123, Λάρισα, 41222
  • 2410 554140
  • info@siormpasdcg.gr

ΕΝΕΡΓΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 16 επισκέπτες και κανένα μέλος